ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONELL​

Ανθεκτικά ελατήρια από ειδικό ατσάλινο σύρμα, ποιοτικά, σε σχήμα διπλού κώνου. Η σκληρότητα και η ελαστικότητά τους εξασφαλίζουν σωστή στάση σώματος. Έτσι, η αντίσταση στην πίεση που ασκείται είναι προοδευτική.

Τα στρώματα Bonnell αποτελούνται από πολλαπλά ελατήρια του ιδίου τύπου και σκληρότητας, ενωμένα σε ένα πλέγμα. Το πλέγμα αυτό είναι υπεύθυνο για το πώς θα διανεμηθεί το βάρος.

ΕΛΑΤΗΡΙΑ POCKET

 

P.S. spring, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο ελατήρια, επενδυμένα με ύφασμα, με 1,8 mm πάχος σύρματος και 290 τεμάχια/m2.

Τα στρώματα με ελατήρια που λειτουργούν ανεξάρτητα (Pocket) παρέχουν στήριξη και απορρόφηση των κραδασμών. Το κάθε ελατήριο βρίσκεται στη δική του υφασμάτινη θήκη, διαθέτοντας άριστα ανατομικά χαρακτηριστικά. Όταν δυο άτομα χρησιμοποιούν ένα pocket στρώμα, οι κινήσεις του ενός δεν επηρεάζουν τις κινήσεις του άλλου.

MEMORY FOAM

 

Memory foam, κατασκευασμένο υλικό από τη NASA, εξουδετερώνει σε ποσοστό 87% τους κραδασμούς από το λαιμό, τη σπονδυλική στήλη και τη μέση, ιδανικό υλικό για όλες τις  ηλικίες.

Το visco-elastic, όπως είναι η ονομασία του αλλιώς, σε συνδυασμό με τις πιστοποιήσεις που το συνοδεύουν, προσφέρει ορθοπεδική στήριξη και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του ύπνου.

Έξυπνο υλικό στη θερμοκρασία του σώματος.

LATEX

 

Σε αντίθεση με το 100% φυσικό latex που είναι επίφοβο στη φυσική φθορά, έντονη μυρωδιά ή πρόκληση αλλεργιών, το blend που χρησιμοποιούμε, αποτελεί πιστοποιημένο και προηγμένο τεχνολογικά υλικό.

Το Latex έχει δομή ανοικτής κυψελίδας που περιέχει εκατομμύρια μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα, με συνέπεια το υλικό να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αλλά και να διασφαλίζει τον βέλτιστο εξαερισμό και την ανατομία.

Διαθέτει υποαλλεργικές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

ΠΟΥΠΟΥΛΑ

 

Μετά την προσεκτική συλλογή τους, τα πούπουλα πλένονται, πριν χρησιμοποιηθούν για τα προϊόντα μας.

Ελαφριά, μαλακά, αέρινα και αναπνεόμενα δεν προκαλούν

υπερθέρμανση.

ΒΑΜΒΑΚΙ

 

Το βαμβάκι είναι ένα φυσικό υλικό με πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Στην υφαντουργία οι ίνες του αποτελούν  την κυριότερη ύλη. Διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία, επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει επαρκώς. Είναι εξαιρετικά υδρόφιλο και υποαλλεργικό.

Τα βαμβακερά υφάσματα είναι πολύ καλής ποιότητας και γι’ αυτό το βαμβάκι αποτελεί για την εταιρεία μας την πρώτη ύλη
στην κατασκευή στρωμάτων και υφασμάτων.

Είναι ένα από τα πλέον συνήθη υλικά στρωμάτων που απορροφά τον ιδρώτα, λειτουργεί σαν ρυθμιστής της υγρασίας και συνηγορεί παράλληλα τον σωστό και επαρκή εξαερισμό του στρώματος.

ΜΑΛΛΙ

 

Μαλλί, φυσικό υλικό, απαλό, ελαστικό, ευλύγιστο με θαυμάσιες θερμομονωτικές ιδιότητες, αφού υποβληθεί σε επεξεργασία με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, αντίθετα σε χημικά επεξεργασμένα υλικά.

Διατηρεί τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες και είναι το

μοναδικό, ίσως, υλικό, που απομονώνοντας την υγρασία, μπορεί να μας κρατά δροσερούς το καλοκαίρι και ζεστούς το χειμώνα, διατηρώντας τη θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα.
 

ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ

 

Οι ίνες κοκοφοίνικα προέρχονται από το περίβλημα της καρύδας και, μορφοποιούμενες σε φύλλα, χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας.
Ο κοκοφοίνικας απορροφά την υγρασία εξασφαλίζοντας τον σωστό αερισμό του προϊόντος στο οποίο χρησιμοποιείται.
Πριν όμως χρησιμοποιηθούν οι ίνες ψεκάζονται με φυσικό καουτσούκ, ώστε να στερεοποιηθούν και, κυρίως να αποκτήσουν ελαστικότητα, η οποία συντελεί στη σωστή λειτουργία του στρώματος.

Πρόκειται για θερμομονωτικό υλικό που διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή.

ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ

 

Φυσικό υλικό που προέρχεται από τη χαίτη ή την ουρά του αλόγου μετά από ειδική επεξεργασία αποστείρωσης.

Σε συνδυασμό με τη σημερινή τεχνολογία και έρευνα, χρησιμοποιούνται επιλεγμένες ράτσες αλόγων, η τρίχα των οποίων μορφοποιείται σε φύλλα και έχει  την ικανότητα να απωθεί διάφορα παράσιτα, διαθέτοντας ταυτόχρονα ισχυρές υποαλλεργικές ιδιότητες.

ΚΕΤΣΕΣ

 

Κετσές, ειδικός τάπητας σκληρός, περισσότερη ενίσχυση στο τελάρο, ψημένος και αποστειρωμένος στους 210ο C.

ΥΦΑΣΜΑ

 

Ύφασμα καπιτονέ, άριστης αντοχής και ποιότητας,
ανάλογα με τον τύπο του στρώματος.

polythrona3.jpg

Eίμαστε στη διάθεσή σας

για να δημιουργήσουμε διαχρονικά έπιπλα

που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 59, Κατερίνη

Τηλέφωνο 2351 020071

             6992343086

             6977336868

Email  voutsasenoiko@gmail.com

Βρείτε μας στα social media

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©2020 by Voutsas En Oiko. Created by Customer First